TinyParks
Cast Away

Cast Away Camping

Cast Away eiland Tiengemeten

Pays-Bas - Hollande-méridionale
Envie d'évasion dans la nature sans perdre en confort ? Vous trouverez l'endroit le plus unique des Pays-Bas chez « Cast Away », sur l'île de Tiengemeten.
Disponibilité et prix
 

Emplacement

Hollande-méridionale, Tiengemeten
 

Commodités

Général

 1. Ontbijt inbegrepen
 2. Non fumeur
 3. Sans voiture
 4. Animaux autorisés
 5. Sauna commun

En extérieur

 1. Terrasse
 2. Chaises longues
 3. Table de pique-nique
 4. Près de l'eau
 5. Hamac
 

Description

Venez profiter du camping gratuit au TinyParks Cast Away sur l'île de Tiengemeten !

Êtes-vous prêt pour une mini évasion ? Vous voulez vous évader sans trop vous éloigner de chez vous ? Sur notre île "Cast Away" Tiengemeten, vous trouverez l'endroit le plus unique des Pays-Bas pour passer la nuit. Un endroit spécial qui ne peut être atteint que par un petit ferry, où les voitures ne sont pas autorisées et où vous êtes aentouré d'une nature magnifique et de centaines d'oiseaux différents. 

Passez la nuit au Glamping Cast Away
Venez passer la nuit dans le glamping le plus atmosphérique des Pays-Bas. En plus de notre propre hébergement, il est également possible de louer un emplacement de camping avec votre propre tente. Promenez-vous parmi les arbres du Cast Away et créez votre propre "coin de survie". Pour que vous puissiez profiter d'un hébergement sans soucis, le petit-déjeuner est inclus. 

Chaque réservation comprend le petit-déjeuner.

Installations :
* Toilettes et douches communes
* Belle nature
* Petit-déjeuner inclus 
*Il n'y a pas d'électricité sur l'emplacement


*Les photos sont des images d'impression. Aucun droit ne peut en être tiré.

16 critiques


 1. 10

  Heel leuk, gastvrij en ongedwongen. Goed eten en een hele gezellige sfeer. Ik kom zeker nog terug.

  Septembre 2022 - A. Vermeer

 2. 8

  Mooie kampeernacht tussen de fruitbomen 😊 dat we in een mini festival terecht kwamen was niet echt een pluspunt maar zeker ook niet nadelig. Hadden het wel graag even geweten vooraf.

  Août 2022 - M. Meijer¬†

 3. 10

  Unieke ervaring om te kamperen op Tiengemeten. Heerlijke omgeving, lekker rustig in de nacht en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Tinyparks is echt een aanwinst voor het eiland. Als positieve ervaring zien we de ontvangst met een heerlijk drankje, de heerlijke avondmaaltijd, het kampvuur en de gezellige uitstraling in de avond. Er mag kritisch nagedacht worden over de locatie van de afvalopslag (en de geur op warme dagen), waar je eerst langs moet voordat je incheckt. Ook de dirty lemonade cocktail is voor verbetering vatbaar.

  Août 2022 - R. de Vries

 4. 10

  Mijn zoontje van 10 en ik mochten 1 nachtje op de gezellige camping staan, met een eigen tentje. We kwamen op de fiets en hoefden niet veel mee te nemen aangezien het diner en ontbijt voor ons verzorgt werd.

  Août 2022 - A. Koevoet¬†

 5. 10

  Mijn zoon (10 jaar) en ik verbleven 1 nachtje in onze eigen tent in de boomgaard. Wat een idealistisch plekje om te mogen kamperen. De sfeer op de camping is grandioos. Heel persoonlijk en gezellig. Het eten aan de lange tafels zorgt voor leuke contacten en verbinding met allerlei mensen. Tot slot het kampvuur maakten de eerste dag compleet. De spelletjes op het campingterrein, de silent disco en de hangmatten en relaxbedden maken het nog eens extra leuk en relaxt. Wat een top locatie met ontzettend vriendelijk personeel en lekker eten. De rust en natuur waar de camping mee omringt is natuurlijk geweldig. Wij komen zeer zeker terug.

  Août 2022 - R. Prince

 6. 7

  Wij verbleven met onze eigen tent in de boomgaard. Het was een fijne plek. Diverse fijne zitjes, hangmatten en picknicktafels. Lekker ontbijt en BBQ. Het geheel is nog in opbouw dus nog wel een paar organisatorische verbeterpuntjes maar als totaal een heerlijke plek op een prachtig eiland.

  Août 2022 - S. Schotman¬†

 7. 9

  Blij dat we op de natuurcamping konden verblijven. Er was wel wat weinig plaats. De barbecue en het ontbijt waren uitstekend. Vriendelijke en aangename atmosfeer. Komen zeker terug.

  Août 2022 - W. Nonneman¬†

 8. 10

  Het was een mooie en magische ervaring. Gezellig met elkaar aan lange tafels eten leveren fijne gesprekken op. Het is net één grote familie. Stilte, rust en ruimte en genieten. Mooie natuur en even helemaal bijtanken. Bagage wordt gebracht, het eten was heerlijk.

  Août 2022 - Wil Offerhaus

 9. 10

  Fijn gekampeerd en gegeten. De naam Cast Away klinkt nogal commercieel en doet de Eiland history weinig eer aan. Ik zou gewoon de authentieke Herberg 10 Gemeten" naam blijven hanteren."

  Août 2022 - A. Van Rijn

 10. 9

  Wat een warm en gezellig ontvangst op een mooie camping!!!

  Août 2022 - J. Borsten

 11. 10

  Nachtje weg met zoon van 13

  Juillet 2022 - T. Van der Schot

 12. 7

  Ik kom al jaren 1-2 keer per jaar naar Herberg Tiengemeten voor 1-2 nachten als een soort retreat. De nieuwe eigenaren waren heel aardig. 2 opmerkingen - aanmelden voor een verblijf was erg lastig omdat ik verplicht een autokenteken moet invullen (en ik heb geen auto en kom net als veel anderen op de fiets) - met alle nieuwe addities (kampvuur, etc) maak ik me wel een beetje zorgen of Tiengemeten een rustig retreat blijft en niet teveel een feest atmosfeer gaat worden. In mijn kamer kon ik met dichte ramen het geluid van de mensen praten bij het kampvuur vrij goed horen

  Juillet 2022 - L. Halewijn

 13. 10

  We loved our stay on the island of Tiengemeten, a great getaway for nature lovers. Beautiful dome tent inside & out (does get hot when it’s warm weather as there is only 1 door, no window that opens), friendly people & atmosphere, delicious dinners (included for every night of your stay!), simple breakfast. We rented bikes and went on walks to spot the Tiengemeten ‘big five’. With kids, be sure to visit the oerrr speelnatuur in summer. Bring life vests for supping!

  Juin 2022 - F. Kamphuis

 14. 9

  We hebben een heel prettig verblijf gehad in de landbouwkamer in de herberg. Vriendelijke ontvangst, prima kamer met een lekker bed. Eenvoudige, maar smakelijke maaltijden. Gezellige ongedwongen sfeer. Super!

  Juin 2022 - A. Roll 

 15. 10

  TOPverblijf!!

  Juin 2022 - L. Kamminga-Muijs